02 Ιουνίου 2012

ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ--ποσο μπορει να αντεξει ακομη με μνημόνια ο Ελληνας?

Ας αναγνωρίσουμε την ανησυχία των Μνημονιακών οταν βγουμε απο την ζώνη του ευρώ (ακουσον ακουσον να βγούμε από την ζωνη του ευρώ!!!!. Η Ευρωαπαική ένωση ειναι ειναι μια ένωση που έχει μόνο νομισματική ένωση (μόνο το ευρώ μας ενώνει) δεν ειναι ουτε εδαφική, ουτε οικονομική, ουτε ομοσπονδιακή ουτε τίποτα αλλο.
Εν πασει περιπτώσει και έστω οτι μας βγάζουν !!!! (σημειωτέον δεν μπορούν -- ησυν΄θηκη του μααστρχιτ το ευαγγελιο της ΕΕ) ορίζει ότι για να βγείς από το ευρώ πρε΄πει να συντρέχουν δύο λόγοι:
1) να εισαι πλεονασματική χώρα 
και 2) να το θέλεις σαν χώρα να κανεις δηλαδή αίτηση αποχώρησης
ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ  Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ
Γιαυτό βλεπετε τους καραγκιοζηδες Μερκελ, Ολι ΡΕν, Λαγκαρν και λοιπούς παρατρεχάμνους να διατυμπανίζουν στα μεσα ΜΜΕ οτι τους κατέβει. Ενα πρεπει πρεπι να μας δείξουν σε ποια συμφωνια που έχουμε υπογράφει για την ενταξη μας στην Νομισματική Ένωση της ΕΕ αναφερεονται όλα αυτά που τζαμπουνάνε (π.χ Συνθήκη του Μαστριχτ σελίδα ταδε παράγραφος ταδε και λεει τα εξής .....)
Επειδή λοιπον πουθενά κάποια τέτοια αναφορά  εχουν πανικοβληθεί οι Ευρωπαίοι  για τα υπέρογκα ποσά που δανεισαν ενα κράτος μπαταχτσή με υπέρογκα επιτοκια όπου ζητουν μαζι γη και ύδωρ

Ερχόμενος τωρα στους Μνημονιακούς που ισχυρίζονται οτι να αν δεν πληρώσουμε τα δανεικά θα μας βγάλουν απο την ζωνη του ευρώ --αποδεικνυεται ακράδαντα οτι αυτό το σενάριο δεν παιζει !!!

Με το ιδιο σκεπτικο και οταν πάρουμε πολλα πολλα ακόμα δις να πούν οι Ευρωπαίοι παλι το ιδιο ξερετε κατι πήρατε μεγαλα δανεια έχει αυξηθεί το ελλειμα κλπ σας βγάζουμε. απο το ευρώ!!!!

Αν λοιπόν δεν σκεφτούμε ψυχραιμα. Οι ενέργειες που μπορούν να γίνουναν δεν δεχτο'υμε τα Μνημονια ειναι μονο όσε προδιαγράφονται από την Συνθηκη του Μαστρχιτ και μόνο αυτήν. Τα μνημόνια είναι μονο δανειακή συμβαση. Οταν εχω πληρώνω δεν εχω δεν πληρώνω !!!!

και κατι άλλο
δοκιμάζω κατ επανάληψη να βγώ σε εκομπή να κάνω ερώτηση σε Μνημονικαούς  Καλα ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΑΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧΝΕΣ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ, 1 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΘΑ ΕΛΘΟΘΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ,
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ)
ΔΗΛΑΔΗ-- ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ
ΔΑΝΕΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΑΝΕΙΑ  --- ΔΙΣ ΔΙΣ ΔΙΣ ΔΙΣ -ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ -ΜΕΤΡΑ -ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ-ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΑ

ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ε?
ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ 186 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΕ ΞΥΠΝΑ
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ

ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2009
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΆΚΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ.
ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: